пʼятниця, 13 липня 2012 11:02

Під час зйомок фільму з Сандрою Баллок і Райаном Рейнольдсом вбили підлітка

Під час зйомок фільму з Сандрою Баллок і Райаном Рейнольдсом вбили підлітка
Вбивця намагався втекти з місця злочину Фото: popcrunch.com

Сандра Баллок і Райан Рейнольдс знімаються у фільмі про поліцейських і бандитів Most Wanted. Знімальний майданчик фільму просто притягує до себе кримінал і всякі страшні події.

Так, на початку там сталася аварія: міський автобус на великій швидкості врізався в припаркований трейлер знімальної групи. 11 людей були доставлені в лікарню і, на щастя, ніхто не загинув.

Тим не менш, смерть таки сталась. Недалеко від нещасливого майданчика було скоєно справжнє вбивство. Одна людина померла на місці, а двоє поранені. Всім учасникам події було не більше 21 років. Вбивця намагався втекти з місця злочину, але поліція відразу ж пустилася навздогін і наздогнала його якраз тоді, коли він проїжджав попри площадку з акторами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сандра Баллок зустріла Новий рік з чоловіком Скарлетт Йоханссон

"Ми всі завмерли, коли почули звук сирен, що наближався. Але ми не знали, що сталося. Режисер взяв мегафон і закликав всіх до себе. Він сказав, що була убита людина і ще двоє поранені. Ми були вражені..." - розповів член знімального майданчика.

Зараз ви читаєте новину «Під час зйомок фільму з Сандрою Баллок і Райаном Рейнольдсом вбили підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути