RU
 

На аукціоні у Великобританії продали тост, підсмажений до весільного сніданку принца Чарльза

20 липня 2012, 15:37
0
12
На аукціоні у Великобританії продали тост, підсмажений до весільного сніданку принца Чарльза
Фото: АР
Тост з весільного сніданку принца Чарльза продали на аукціоні

Аукціон Hansons у англійському графстві Дербішир продав у четвер за 230 фунтів стерлінгів тост, який був підсмажений на сніданок принцу Чарльзу в день його весілля з принцесою Діаною 30 років тому.

Як повідомляє прес-служба аукціонного дому, скибочка хліба зберігалася з 29 липня 1981 року в родині однієї з покоївок Букінгемського палацу, яка того ранку приносила тацю з сніданком принцу.

Тост забрала в якості сувеніра її мати, 83-річна Розмарі Сміт. У той день вона відвідувала дочка і була в коридорі, коли та забрала тацю із спальні принца після сніданку.

На тарілці жінка побачила не з'їдений тост і вирішила забрати його на пам'ять про цей день. Хліб добре зберігся, тому що, по-перше, його не встигли нічим намазати, а по-друге, після обсмажування в ньому практично не залишилося вологи.

Зазначимо, що виручена сума виявилася нижчою за очікування аукціону, який раніше прогнозував, що зможе продати його приблизно за 500 фунтів. Лот пішов британському покупцеві, який брав участь у торгах по телефону. "Оголошення про продаж супроводжувалося бурхливими оплесками в залі", - йдеться в повідомленні Hansons.

Нагадаємо, недавно в Новій Зеландії чотирирічний хлопчик спробував купити старий поїзд, який виставила на торги одна транспортна компанія.

ТЕГИ: їжааукціонкоролівська сім'я Британії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі