RU
 

Яценюк піде на вибори в Раду за списком Батьківщини як безпартійний

14 липня 2012, 15:48
0
9
Яценюк піде на вибори в Раду за списком Батьківщини як безпартійний
Фото: Корреспондент.net
Яценюк і члени Фронту змін призупинили членство в партії

Арсеній Яценюк та члени Фронту змін підуть на вибори в Раду за списком Батьківщини як безпартійні.

Таке рішення одноголосно було ухвалене сьогодні, 14 липня, в Києві делегатами з'їзду партії, повідомили в прес-службі партії Фронт змін.

Зокрема, згідно з рішенням, членство Яценюка в партії припиняється у зв'язку з участю у виборах до Верховної Ради в рамках Об'єднаної опозиції на базі Всеукраїнського об'єднання Батьківщина.

"Таким чином, голова Ради Об'єднаної опозиції Батьківщина Яценюк іде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації Фронт змін. Інші члени партії - як безпартійні, члени ГО Фронт змін", - наголошується в повідомленні.

Також з'їзд партії ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час кампанії з виборів народних депутатів на керівника Секретаріату партії Світлану Войцеховську. Членство в партії кандидатів у депутати припиняється до моменту прийняття присяги народного депутата, підкреслюється в повідомленні.

Як пояснили в прес-службі, ухвалене рішення носить суто технічний характер, оскільки Закон Про вибори народних депутатів України не передбачає формування виборчих блоків.

Раніше повідомлялося, що лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк виступає за одночасне проведення дострокових виборів Ради і Президента.

Корреспондент.net

СПЕЦТЕМА: Парламентські вибори-2012
ТЕГИ: ЯценюкФронт змінпарламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі