RU
 

Судмедекспертиза: Захворювання Тимошенко не загрожують її життю

23 липня 2012, 09:53
0
8
Судмедекспертиза: Захворювання Тимошенко не загрожують її життю
Фото: Reuters
Захворювання Тимошенко є хронічними, заявили судмедексперти

Захворювання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, встановлені у ході судмедекспертизи, є хронічними, не важкими і не загрожують її життю.

Відповідний висновок судово-медичної експертизи, проведеної за медичною документацією Юлії Тимошенко, зачитав головуючий суддя Київського районного суду Харкова Костянтин Садовський сьогодні на судовому засіданні у справі ЄЕСУ.

За його словами, судмедексперти встановили, що стан здоров'я Тимошенко стабільно задовільний. Стан здоров'я екс-прем'єра не заважає їй сприймати усну і письмову інформацію, процитував Садовський висновок експертів.

Крім того, суддя, цитуючи результати експертизи, зазначив, що судмедексперти не бачать медичних протипоказань щодо участі Тимошенко в заходах за межами медичного закладу.

Представники державного обвинувачення попросили суддю перенести слухання, і дати можливість Тимошенко ознайомитися з матеріалами судмедекспертизи.

Як повідомлялося, сьогодні вранці, 23 липня, Київський суд Харкова переніс розгляд кримінальної справи щодо ЄЕСУ, фігурантом якої є екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, на 31 липня.

СПЕЦТЕМА: Можливе звільнення Юлії Тимошенко
ТЕГИ: Юлия Тимошенкосудздоров'якримінальна справаЄЕСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі